Leveransvillkor

Normal leveranstid är cirka 7 dagar. Under högtider kan leveransen ta längre tid. Vi skickar alla beställningar med Postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktleverantören.

Ångerätt / Bytesrätt

Enligt distansavtalslagen har du rätt att returnera felfria varor utan att ange någon anledning. Varan returneras i orört skick alltså i samma skick som vid leveransen till dig. Det innebär att varan inte får ha skadats, använts eller ändrats. Om varan är i förändrat skick sker en värdeminskning och du återbetalas därmed inte. Vill du returnera din vara skall detta meddelas skriftligen så snart som möjligt dock
senast inom 14 dagar från det att din beställning mottagits. Du meddelar oss detta per e-post salongvalenza@gmail.com. Vid retur står du själv som ansvarig över varorna så se till att packa dem ordentligt så de inte skadas. Du betalar själv för returfrakten.

Godkänd retur återbetalas inom 30 dagar

Normal leveranstid är cirka 7 dagar. Under högtider kan leveransen ta längre tid. Vi skickar alla beställningar med Postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktleverantören.

Reklamation

Reklamationsrätten gäller fel som kan ha orsakats vid produktionen av varan och gäller därmed inte normalt slitage eller åldrande av produkten.

Om du anser att din vara är defekt/felaktig och vill göra en reklamation kontaktar du oss per e-post salongvalenza@gmail.com inom skälig tid då din vara kan ha kort livslängd och inte förväntas ha samma kvalitét som när den beställts. För att din reklamation ska gälla och för att vi ska kunna göra en bedömning skall hela varan returneras. Du skickar hela varan tillsammans med en utförlig beskrivning av felet, hur varan används samt hur länge du använt den. Skickas inte hela varan i retur till oss kan vi inte göra en återbetalning på hela varan.

Efter att vi mottagit din retur behandlar vi ärendet inom 30 dagar.

Obs reklamationen kommer inte att gälla om du färgat ditt löshår eller använt någon annan typ av färgbehandling. Vi ansvarar inte över ändringar på produkten som kan försämrat produktens kvalitét.

Vid insättning av löshår utförd av en annan person eller salong står denne som ansvarig över att insättningen utförts korrekt. Valenza ersätter inga kostnader för detta.

Vid eventuella tvister följer vi allmänna reklamationsnämndens beslut.